تجربه معلّمان حرفه ای

Experience of Professional Teachers

تجربه معلّمان حرفه ای

Experience of Professional Teachers

تجربه معلّمان حرفه ای

عمل معلّمی برای معلّمانی که به آن به منزله فرصتی برای اعتلای آموزش و رشد شخصی نظر می کنند، سرشار از تجربه های نادری است که آگاهی از آنان برای دانشجو معلّمان و معلّمان دو خاصیت دارد:
1. آشنایی با تجربه خاص؛
2. کسب انگیزه و اعتماد برای عمل خلّاقانه در موقعیت های واقعی تربیت.
وبلاگ پیش رو، متن مصاحبه کتبی و تصویری از تجربیّات معلّمان حرفه ای، سرآمد و پیشکسوت ایران، بالاخص استان مازندران است
که توسط اینجانب، همکاران و دانشجو معلّمان دانشکده فاطمة الزهراء (س) قائمشهر و دانشکده شهید رجایی بابل وابسته به دانشگاه فرهنگیان در اجرای تکالیف عملکردی واحد درسی " تجربه های خاص حرفه ای در آموزش ابتدایی" تهیه و ثبت شده است. که تلاشی برای شناسایی معلّمان نادر و قدر شناسی از آنان نیز محسوب می شود و پیوندی بین نسل های معلّمان ایجاد می کند.
ضمن سپاس از بازدیدکنندگان محترم، استدعا می شود علاوه بر ارائه نظرات ارزنده خود، در صورت استفاده از متن حق امانت داری را رعایت نموده و با ذکر مأخذ ما را در اعتلای این امر مهم یاری نمایند./ انشاءالله

آخرین نظرات

معجزه تشویق/سحر امیری

مهدی تقی پور حیدری | پنجشنبه, ۲ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۰۶ ق.ظ
خانم جعفری معلم پایه دوم ابتدایی از شهرستان قائمشهر روستای ارطه ،یکی از تجربه های خود را به شرح زیر بیان می کند:ایشان دانش آموزی به نام امیر حسین داشتند که،این دانش آموز دچار مشکل خانوادگی بود.مادر و پدر امیر حسین به طور جداگانه زندگی میکردند و همچنین مادرش ،متاسفانه بیمار روانی بود. مادرش هرز گاهی به مدرسه می آمد و دادو بیداد می کرد و با خانم جعفری دعوا می افتاد و جو مدرسه را متشنج می کرد . امیر حسین به علت جو نامطلوبه خانه و خجالت از رفتار مادرش ،به درس اهمیت نمیداد. خانم جعفری در بیاناتش متذکر شدند هرگز به روی امیرحسین نمی آوردند که مادر مریض دارد ،و به امیر حسین می گفتند ،هیچ اشکالی ندارد که مادرت با من این رفتار را می کند،تو فقط درسه خود را بخوان تا من خوشحال شوم. ایشان به کمک مدیر مدرسه هدایایی برای امیر حسین تهیه کردند و هر چند وقت یکبار به علت پیشرفته درسیه امیر حسین هدیه ای به او می دادند. این کار خانم جعفری باعث شد امیر حسین در آن سال با توجه به مشکلاته خانوادگی اش ، در درسش موفق شود.
  • مهدی تقی پور حیدری

نظرات  (۱)

این تجربه شما از این جهت که دادن جایزه و تشویق کودک را به عنوان یک راه برای پیشرفت تحصیلی کودک معرفی می کند بسیار درخورد توجه است اما اگر این تجربه به طور گسترده تر و واضح تری توضیح داده می شد خیلی بهتر بود مثلا اینکه چه طور میشه که با تنها با دادن هدیه کودک مشکلات خود را فراموش می کند و به درس مشتاق تر می شود کاش تجربه با جزئیات بیشتری بیان می شد